keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Sytomyssyilyn alku syksyllä

Heipä hei!

Mä sitten päätin sytomyssyillä täällä Helsingissä syksyllä. Sain Marjutin avuksi, hän esittäytyy myöhemmin. Odotan saanko lisää apua vielä....

Tässä alkutietoja, jotka tarkentuvat ajan mittaan.

Syys-Sytomyssykeräys ajalla 1.9. – 30.11.2010.

17.8. klo 18 on Vartti lehden toimittaja mun luona tekemässä juttua täällä Puistolassa keräyksestä ja myssyjen teosta. Olisi kiva saada porukkaa paikalle, Tervetuloa rohkeasti mukaan! :)Tämä paikka saattaa muuttua, mutta olisi Puistolassa.

La 18.9. klo 11-17.30 tehdään sitten myssyjä Ruoholahden kappelissa. Kappeli on samassa rakennuksessa kuin Ruoholahden metroasema. Metroaseman ovista ulos, vasemmalle kulman ympäri ja siellä on ovet sisään. Omat puikot, virkkuukoukut mukaan. Jotain saattaa löytyä paikan päältä.

Ja toivottavasti saamme tuonne lankalahjoituksenkin. Saa vinkata mistä kysyä, Novitalle laitoin kyselyn jo.

Ruoholahdessa saa neuvoa miten tehdä myssyjä ja jos on lankaa lahjoituksena, saa lankaakin.

Myssyjä otan vastaan Hesan alueella sovitusti ja Pag-putiikki vastaanottaa myssyjä myöskin syksyllä :)

Tässä Seijasiskon keräämiä myssy ohjeita...


Jos oma peukalo on keskellä kämmentä niin voit osallistua ostamalla lankaa ja lahjoittamalla sen tähän keräykseen.

aurinko mie @ ya hoo.com kyselyt ja yhteydenotot.

Tervetuloa tapahtumiin ja tsemppiä tekemiseen :) Yksikin myssy merkitsee.

Tämä sama teksti kuin elämää, tätä-blogissa, muokattuna vähän.

4 kommenttia:

 1. Hyvä alku, oletko kysynyt lankoja Priimasta? Ovat olleet mukana aiemmin ja antaneet hienot lahjoitukset, kamerastakin on yksi vinkki, kunhan kysyn omistajalta, kamera on Canon Powershot varmaan vuoden 2005 malli siis digipokkari, kunhan kyselen lisätietoja niin ilmoitan! Puistolassa nähdään!

  VastaaPoista
 2. Tätäkin kautta onnittelut syyskeräykselle!

  TeeTee ainakin on lahjoittanut lankaa useampaan keräykseen, vieläköhän heillä olisi mahdollisuus. Seijasisko hoiti täällä Oulussa sinne yhteydet, joten häneltä voinet kysyä tarvittaessa lisäneuvoa. Kannattaa myös lähestyä lankakauppoja, jos niillä on mahdollisuus lahjoittaa jotain. Myssyiksihän käy vaikka yksittäiset kerät, jotka ovat olleet näyteikkunassa.

  VastaaPoista
 3. Me saimme lahjoituksia Novitalta, tt:ltä, Coatsilta, Vihreältä Vyyhdiltä ja Lankamaailma Nordialta silloin talvella ja keväällä, lähetimme pyyntöjä vissiin kaikkiin lankakauppoihin Uudellamaalla...niin ja yksityisiltä henkilöiltä myös, kiitos heilelkkin. Onnea keräykseen vielä kerran! leenah

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun löytyy uusi innokkaita puuhanaisia sytomyssyilyyn! Päivitän lahiaikoina tuota myssylinkkiäni laittamalla sinne pari hyvää myssyohjelinkkiä lisää. Lupaan myös mainostaa tätä uutta HUS kampanjaa blogissani ja kysellä saa joku asia askaruttaa. Onnea matkaan!

  VastaaPoista