maanantai 6. syyskuuta 2010

OUTO Wear and Gearin myssyohje!
Tässä ohje vain tätä kampanjaa varten:


Syto-beanie by Outo

Lanka Novita Alpaca


1. Tee 4 ketjusilmukkaa kaksinkertaisella langalla
2. Yhdistä tämän silmukkaketjun päät ja jatka normaalien silmukoiden tekoa spiraalin muodossa.
3. Lisää silmukoita ensimmäisellä kierroksella jokaiseen ja siirry lisäämään joka toiseen/kolmanteen/neljään jne. silloin kun edellinen silmukka alkaa tulla nykyisen silmukan päälle.
4. Lopeta silmukoiden lisääminen kun pipossa on 52-58 silmukkaa, tai kun pipo on mielestäsi tarpeeksi leveä päällesi.
5. Virkkaa pipoa alaspäin kunnes pipo tulee korvan yläreunan kohdalle. Ota tuplalanka vastavärillistä samaa lankaa ja valmistaudu pilkun tekemiseen. Työnnä koukku reiän läpi ja ota alkuperäinen lanka reiän läpi jolloin koukun päälle jää kaksi silmukkaa. Sitten ota vastavärinen lanka ja vedä se normaaliin tapaan kummankin silmukan läpi. Jätä alkuperäinen lanka roikkumaan taakse. Seuraavaksi työnnä koukku normaalisti reiän läpi ja ota vastavärillinen lanka reiän läpi jolloin koukun päälle jää taas kaksi silmukkaa. Vaihda takaisin alkuperäiseen lankaan (roikkuu pipon takana) ja vedä se kahden vastavärillisen silmukan läpi. Jätä vastavärillinen lanka roikkumaan taakse ja leikkaa se poikki.
6. Jatka normaaliin tapaan siihen asti kun pipo on tarpeeksi pitkä. Päättele pipo tekemällä 5 kiinteää lopetussilmukkaa: Koukku reiästä läpi ja vedetään lanka sekä reiän, että koukun päällä olevan silmukan läpi.
7. Päättele roikkuvat langat.
8. Pipo on valmis! Pipo päähän ja menoksi!

Outo Wear & Gear Oy
Ville Lahtinen

KIITOS VILLE LAHTINEN! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti