lauantai 11. joulukuuta 2010

134

Jipii.... 134 myssyä viety Lastenklinikalle vihdoin ja viimein. Tästä tulee juttua Pohjois-Helsingin Varttilehteen. Kun se ilmestyy laitan tänne linkin nettilehteen...

Myssyjen vastaanotto oli lämmin, minulla ei harmi vain ole kuvaa tähän nyt liittää... pitääkin pyytää toimittajalta se :)

Lisää myssjä on mulla täällä kotona odottamassa toimitusta. Tuona päivänä minä toimitin myssyt oli todella huono keli, en jaksanut julkisilla raahata enempää.

Nyt on todella kiire, ei kerkiä kuvata loppuja myssyjä eikä toimittaa niitä.

TÄHÄN MENNESSÄ MYSSYJÄ ON TULLUT 296 KPL!!!!!!!

Ja kun tarve on jatkuva, jatkan keräystä ensi vuoden puolella! Tahdotko sinä tulla kanssani kerääjäksi? Se on myssyjen noutoa keräyspisteistä, niiden kuvausta, lankojen toimittamista/hakemista, myssyjen toimittamista tai juttujen kirjottelua blogiin, facebookiin. Pienikin panos olisi kiva juttu :) Autollinen kaveri olisi kaikkein paras, mutta autotonkin "kameli" kelpaa :D

3 kommenttia:

  1. Varmaan kadun tätä vielä, mutta ilmoittaudun avuksi. Autokin löytyy. Meiliosoitteeni sinulla onkin jo, mutta koska tuossa on juuri sinulle lähdössä pari myssyä postitse, laitan täydet yhteystietoni mukaan!

    VastaaPoista
  2. Onnittelut!Kauniita myssyjä tuolla alempana ja mukavat määrät. Kiva kun jaksat jatkaa myssyilyä ja kaverinkin taistit saada.:)

    VastaaPoista
  3. Hymyssä suin hyvällä mielellä täällä luen postaustasi! Ihanan määrän myssyjä saittekin kasaan. Ja mikä parasta jatkat keräystä ja sait näköjään heti toivomasi kaverinkin, vieläpä autollisen. Niin ne asiat loksahtelee paikoilleen! :)

    VastaaPoista